Manises signa el conveni anual amb l’Associació Valenciana de Ceràmica i dona una subvenció de 18.500 €

L’Ajuntament de Manises ha signat un nou conveni amb l’Associació Valenciana de Ceràmica AVEC-Gremi amb el qual s’aprova una subvenció de 18.500 euros a l’agrupació. L’objectiu és el de promoure l’activitat ceramista i col·laborar amb la preservació d’aquesta activitat tan arrelada al municipi de l’Horta Sud.

Així ho ha comunicat l’alcalde, Jesús Borràs i Sanchis, aquest matí, durant la reunió amb el president de l’agrupació, José Vicente Montesa Jorge, en la qual els dos han coincidit en el “valor immaterial de l’ofici de ceramista” i la “importància de preservar la seua activitat”.

El primer edil ha declarat que el conveni anual dona «un suport perquè l’entitat treballe en la defensa i la promoció de la ceràmica, la referència de Manises» i, per això, ha remarcat Borràs, «farem tots els esforços des de l’Ajuntament perquè la ceràmica es potencie com es mereix».

En el conveni signat aquest matí, el consistori i l’entitat cultural es comprometen a col·laborar en diferents activitats junts. En aquest sentit, l’acord contempla la coordinació amb les regidories de Turisme i de Promoció de la Ceràmica en les fires de Manises, especialment en la Fira de la Ceràmica −per a fer demostracions artesanals− i en la Cavalcada de la Ceràmica.

Així, respectant les mesures de seguretat davant de la covid-19, tant el president com l’alcalde han tocat els colzes per a formalitzar aquest acord un any més.

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.