Dies Europeus de l’Artesania

Els Dies Europeus de l’Artesania se celebraran del 6 a l’11 d’abril de manera simultània en diversos països.

Aquest esdeveniment tracta d’acostar al públic els secrets millor guardats dels oficis artesans. Aquesta iniciativa la impulsa a Espanya l’Escola d’Organització Industrial (EOI), −fundació pública i primera Escola de negocis d’Espanya− i la seua àrea de promoció de l’artesania, així com Ofici i Art, organització de l’artesania d’Espanya.

Els Dies Europeus de l’Artesania tenen més popularitat en cada edició, tant entre el gremi d’artesania com entre el públic general.

I encara que l’edició de 2020 va quedar suspesa per les mesures sanitàries, en aquesta edició les activitats estan adaptades a les noves circumstàncies.

Per a aquesta edició, s’han organitzat més de 250 activitats gratuïtes presencials i virtuals per a tots els públics.

Manises també se sumarà a aquesta celebració de la mà del sector artesà i les associacions.

Pepe Royo, ANPEC, Encisar-te, Arturo Mora, Maribel Martínez, Aliarte, Drac Ceràmic Manises i Porcelanas Mercedes pujaran els seus vídeos o faran directes en Instagram perquè la gent que els segueix gaudisca de les seues creacions.

En la inauguració també estarà present el ceramista maniser Juan Carlos Iñesta, de Domanises.

Juan Carlos Iñesta i la cantant Neus Ferri presentaran en exclusiva el segon videoclip del projecte Crafts&Music, una iniciativa audiovisual que posa de relleu la connexió entre la música independent i l’artesania d’Espanya.

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.