Descobreix
Manises creativa

Manises ofereix al visitant la possibilitat de viure diferents experiències vinculades amb la ceràmica. Els nostres artistes i artesans ofereixen l’oportunitat de gaudir de la primera presa de contacte amb la ceràmica amb una pràctica, on, a més d’aprendre, es gaudeix i s’aprecia, encara més si és possible, la nostra artesania.

Entre les diferents experiències podem trobar:

Arturo Mora
La ceràmica de reflex metàl·lic

Inclou un recorregut amb explicació d’aquesta tècnica ceràmica ancestral i la decoració d’una escudella o bol. Sempre supervisada sempre pel mateix artesà, que t’anirà donant aclariments i consells.

Associació Valenciana de Ceràmica AVEC-Gremi

Ofereixen el visionat del reportatge “Manises, 700 anys tradició ceràmica” i realització d’una experencia única acompanyat per un artesà professional.

Drac Ceramic Manises

En aquest taller podràs conéixer les tècniques bàsiques i tradicionals del treball del ceramista incloent-hi l’explicació del pastat, el centrat, el modelage en el torn i el tall de l’argila.

Encisar-te Manises

Ofereix diferents possibilitats, com ara elaborar una peça de ceràmica pròpia amb decoració amb galba, socarrat, mosaic o modelatge. A més, qualsevol d’aquestes opcions es pot combinar amb la visita al Museu de Ceràmica de Manises.

La Cerámica Valenciana
de José Gimeno

En aquest espai ple d’història i tradició podràs practicar l’art de la ceràmica pintant un socarrat o decorant un taulell o la peça que tu tries.

Cerámicas Palanca

En aquesta fàbrica podràs descobrir, de cap a cap, el procés elaboració artesanal i crear la teua pròpia peça amb la tècnica del buidatge.

Aliarte Manises

En aquest espai ceràmic, modern i actual, podràs crear el teu propi penjoll, clauer o imant en ceràmica i lluir-lo en el mateix moment.