Gimcana
Ceràmica

Reprodueix vídeo

Introducció Gimcana

La ciutat de Manises amaga secrets que han de ser descoberts per aventurers intrèpids. Només els elegits els podran conéixer… Vos atreviu a investigar durant un dia? 

La gimcana “Coneix Manises” és una aventura en família que vos mostrarà la tradició ceramista local de més de 700 anys. Els nostres superherois Gerro, Miri i Mili vos ajudaran amb les 10 proves de la gimcana, però pareu molta atenció, perquè un monstre intentarà arruïnar aquesta aventura… Sereu capaços de superar-la?

Per a buscar les pistes que amaga cada monument, en aquesta aventura necessitareu el mapa que vos indicarà el recorregut. 

Per a ajudar-vos en la vostra busca, cada pregunta té un vídeo amb pistes per a trobar la resposta i així podreu convertir-vos en autèntics aventurers especialistes a Manises. Una vegada finalitzada l’aventura, podeu comprovar si les respostes són correctes visualitzant el vídeo “Solucions”. I no vos oblideu de descarregar el diploma que vos reconeixerà com a experts aventurers. L’aventura a Manises vos espera.

Reprodueix vídeo

Resol totes les proves de la nostra gimcana “Coneix Manises” i fes-te expert a Manises amb aquest diploma acreditatiu.