Manises en ‘Bona Vesprada’ d’À Punt

Manises va ser el protagonista del programa Bona Vesprada de la televisió d’À Punt.

El nom de Manises, indiscutiblement, va lligat a l’aeroport i a l’hospital però, això és de fa quatre dies perquè quan parlem de Manises parlem de ceràmica en majúscules.

Des dels orígens, la ceràmica manisera s’estén ràpidament per tot Europa. Una història d’amor que encara dura, ja que Manises és candidata a ser ciutat creativa de la UNESCO. De fet, el pas del programa pel Museu de Ceràmica de Manises, era obligat.

Aprofitant que els ceramistes fan bons morters, els manisers i maniseres han desenvolupat la capacitat de fer un allioli amb pedigrí propi. Fins i tot, fan un concurs en què participen els millors experts en aquesta salsa tan nostra.

A Manises hi ha l’aqüeducte dels Arcs, l’element arquitectònic més gran de tot el patrimoni hidràulic de l’Horta de València. Més de 200 metres de llarg i amb 28 arcs, on si ens fixem, podem trobar estalactites.

Tot això i molt més va eixir en el programa, que podeu veure de nou en el següent enllaç:

https://www.apuntmedia.es/programes/bona-vesprada/complets/04-10-2021-bona-vesprada-primera-part_134_1455169.html?fbclid=iwar14lzvtm0begg4smdrqif_xlxma4rote72utkw6zczrtfxy6laqmijd57u

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.