Publicació tècniques ceràmiques

Durant el mes d’agost es publicarà informació sobre diferents tècniques ceràmiques que han format i formen part de la història de Manises.

Els objectius d’aquesta acció són diversos. D’una banda, donar a conéixer diferents detalls perquè el públic puga valorar no sols els coneixements i habilitats emprades en artesania.

D’altra banda, també es vol mostrar alguns dels usos i possibilitats que se li pot donar al fang.

L’acció es desenvoluparà durant les cinc setmanes del mes d’agost dedicant cada setmana a tècniques com el reflex metàl·lic, tornejar, el vímet ceràmic, socarrats i pintura decorativa.

Les publicacions es faran en les xarxes socials i podran veure’s seguint la pàgina de Facebook Tourist Info Manises i el compte d’Instagram @VisitaManises.

D’altra banda, el blic infantil també tindrà el seu espai. Pepa i Víctor, protagonistes del llibre La ceràmica valenciana… descobreix-la! mostraran als més menuts com es realitzen aquestes tècniques.

Aquest llibre, publicat per l’Associació Valenciana de Ceràmica AVEC-Gremi, en conta la història i diverses tècniques ceràmiques, i es pot descarregar gratis tant en castellà com en valencià:

Lliure La ceràmica Valenciana…descobreix-la!

 

 

 

 

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.