Manises participa en l’edició virtual d’Hola Ceràmica! 2021

Hola ceràmica! és una activitat de dinamització de la ceràmica organitzada per l’Associació Espanyola de Ciutats de la Ceràmica (AeCC) que pretén obrir les portes dels tallers, museus i altres recursos ceràmics per a donar-los a conèixer a un públic ampli. A causa de les restriccions de la pandèmia ocasionada pel coronavirus, l’edició 2021 consistirà en accions basades en la difusió de vídeos i fotos de la nostra artesania ceràmica.

En aquesta cinquena edició, que tindrà lloc els dies 15 i 16 de maig, Manises hi participarà al costat de la resta de ciutats espanyoles que formen part de l’Associació Espanyola de Ciutats de la Ceràmica.

Es tracta d’una gran trobada virtual del món de la ceràmica amb l’objectiu de donar més visibilitat a la nostra ceràmica i valorar-la en tota la gran diversitat que té.

A Manises, la Regidoria de Promoció de la Ceràmica ha preparat una sèrie de vídeos per promoure la participació en l’esdeveniment i mostrar els treballs que, a pesar de la pandèmia, duen a terme els artesans actualment.

Els participants

Els vídeos estan gravats en els punts ceràmics més importants de la ciutat, com són els tallers artesanals, seus d’associacions, centres educatius i espais museístics.

Els artesans ceramistes filmats en els tallers des d’on conviden el públic a gaudir d’Hola Ceràmica! són: Conxa Arjona i David Sánchez (Drac Ceràmic Manises), Pepe Royo, Maribel Martínez, Cerámicas Palanca, La Cerámica Valenciana de José Gimeno, Maribel Salas i Francisco Mas.

A més, comptem amb la participació de l’Associació Valenciana de Ceràmica AVEC-Gremi, ANPEC-Associació Nacional de Professionals en Ceràmica i l’Escola d’Art i Superior de Ceràmica de Manises.

Volem destacar també la participació en l’esdeveniment de Sara Blanes, directora del Museu de la Ceràmica de Manises, on es pot visitar una completa i interessant col·lecció formada per més de 5.000 peces que valora la tradició i labor ceràmica que s’ha produït a Manises al llarg de la història.

Per això, animem tota la ciutadania a participar en aquesta edició en línia d’Hola Ceràmica!, on podran gaudir, des de sa casa i de manera segura, no només de la ceràmica local, sinó també de la de tot el país.

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.