Dia Internacional dels Museus 2021

Enguany, el Museu de la Ceràmica de Manises s’unirà al Dia Internacional dels Museus 2021 i exposarà, a final de mes, una sèrie d’obres del fons artístic del Museu de la Ceràmica de Manises als carrers de la localitat centrant-se, principalment, en altres formes de difusió del museu.

Concretament, es reproduiran 15 còpies de panells ceràmics que es penjaran en les façanes dels comerços locals i del mercat dels Pins de Manises, còpies relacionades amb el producte de venda dels mateixos comerços.

Amb aquesta iniciativa, des de la Regidoria de Museus es tracta d’acostar els fons artístics del Museu de la Ceràmica tant a la ciutadania com als comerços locals. La idea del DIM 2021 pretén també donar visibilitat a una forma de publicitat més sostenible, duradora i menys contaminant com és la ceràmica.

Els originals ceràmics dels panells reproduïts per a les façanes dels comerços van ser produïts principalment a la fàbrica de Francisco Lahuerta i daten del 1928. Uns altres són donacions al museu de la localitat. Tots els panells ceràmics es poden visitar en el Museu de la Ceràmica de Manises, ja que les visites continuaran la marxa habitual amb les mesures preventives per a fer front a la COVID-19.

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.