Manises presenta el llibre “La Dona en la Indústria Ceràmica de Manises”

El dimecres 19 d’abril, va començar la ‘VII Setmana de les Lletres a Manises’. Des d’aquest dia, fins al divendres 21 d’abril s’han realitzat diferents presentacions de llibres, com: “30 contes per a majors” o “Manises i els establiments de 1610”.

El divendres 21 d’abril a les 20h, es va presentar a la Sala Polivalent de la Casa de Cultura el llibre “La Dona en la Indústria Ceràmica de Manises” de Josep Pérez Campos, un acte que ha conclòs ‘La II Setmana de les Lletres’. Es tracta d’un llibre que representa la història i patrimoni de Manises.

En el document es recull i recupera el paper que han tingut les dones al llarg de la història en l’activitat ceràmica de la localitat valenciana. Destaca així una labor que han dut a terme dones de Manises durant molts anys i que, en moltes ocasions, ha sigut invisibilitzada.

A través de les seues pàgines es recullen diferents àmbits de la ceràmica; el llibre ens transporta als ambients, fàbriques i tallers del moment.

Aquesta cita s’emmarca dins dels esdeveniments que organitza Manises Ciutat Creativa de la UNESCO, posant en rellevància la història i tradició ceràmica de la localitat a nivell internacional.

Si vols gaudir d’aquest llibre, pots visitar la biblioteca virtual de Manises.

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.