Exposició: “Recorregut per les ciutats creatives de la UNESCO”

Recorregut per les Ciutats Creatives de la UNESCO és una exposició que es presenta en el marc de la candidatura de Manises per a ingressar en aquesta prestigiosa xarxa internacional.

D’aquesta manera, des del dia 10 de setembre fins al 20 d’octubre, la Casa de Cultura acollirà en el seu claustre pòsters corresponents a ciutats que ja pertanyen a la xarxa en la categoria d’artesania i arts populars.

Està organitzada per l’Ajuntament de Manises, i les seues comissàries són María José Viñals, Anna Sanasaryan i Lola Teruel de la Universitat Politècnica de València, institució aquesta que s’ha encarregat de la redacció del dossier de la candidatura.

Entre els ajuntaments expositors es troba: Baguio (Filipines), Barcelones (Portugal), Chiang Mai (Tailàndia), Gabrovo (Bulgària), Llemotges (França) i Madaba (Jordània).

La intenció d’aquesta exposició és donar a conéixer la creativitat artesanal i artística de les ciutats que ja han sigut designades per la UNESCO perquè la societat de Manises vaja familiaritzant-se amb les urbs amb què col·laborarà habitualment en projectes i iniciatives culturals en cas que siga seleccionada el mes vinent.

Horari: De dilluns a divendres, de 9.30 a 13.00 hores i de 16.00 a 21.00 hores.

Lloc: Claustre Casa de la Cultura de Manises. Carrer Major, 91.

 

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.