Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Sorteig Loteria Nacional a Manises

10 juny 2017

El 10 de juny de 2017, la ciutat de Manises va viure un dia molt especial gràcies al sorteig de Loteries de l’Estat que va tenir lloc a la plaça de Rafael Atard, amb l’assistència de milers de persones de Manises i de molts pobles de la comarca de l’Horta. Aquest sorteig es va fer possible gràcies a la col·laboració de l’Administració Loteria Manises.

La regidoria de Turisme va ser l’encarregada de l’organització d’aquest sorteig, que van acollir amb gran entusiasme els veïns i veïnes de Manises i que es va fer amb l’objectiu d’aconseguir la projecció turística que podia donar a una ciutat que ja té el seu valor diferencial, però que en aquell dia va entrar a les cases de molts espanyols i espanyoles.

Potser la promoció amb més abast que es va fer va ser mitjançant els dècims del sorteig. Tots els dècims que es van posar a la venda per al sorteig portaven la imatge d’un edifici emblemàtic de Manises: l’edifici L’Art, la façana de l’Antiga Fàbrica de Ceràmica de J.B. Horta Aviño de Manises. Aquests dècims es van vendre a les 4.000 administracions de loteria que hi ha a Espanya.

Era la primera vegada que Manises acollia un sorteig de Loteries de l’Estat. Encara que, cada any, Loteria Nacional organitza uns vuit o deu sortejos viatgers a diferents poblacions de tot Espanya, són moltes les ciutats que ho sol·liciten a la Societat Estatal de Loteries i Apostes de l’Estat (SELAE), però són poques les elegides.

La cartelleria preparada per Loteries de l’Estat per a promocionar aquest sorteig es va exposar a les 4.000 administracions de loteries i als 6.000 punts de venda mixtos de la xarxa comercial de Loteries de l’Estat.

Quan el sorteig va acabar, Loteries de l’Estat va lliurar la donació solidària de 4.000 euros a Càritas Manises. En l’acte van col·laborar els xiquets i xiquetes de les Falles de Manises, i el colofó final el va posar el Grup de Danses Repicó de Manises amb una actuació com a mostra del folklore local.

Aquest esdeveniment també va rebre la col·laboració de la Comparsa Els Boïl, ASCOMA, el Mercat dels Pins de Manises i, per descomptat, l’administració de loteria de Manises.

Mostra els detalls

Data:
10 juny 2017