Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Exposició fotogràfica del Museu de Ceràmica al vestíbul de lʼHospital de Manises

1 gener 2018 - 31 desembre 2018

Amb motiu de la celebració del 50é aniversari del Museu de Ceràmica, que es va desenvolupar al llarg de lʼany 2018, es va organitzar a lʼHospital de Manises una exposició fotogràfica del Museu de Ceràmica de Manises que va recórrer els 50 anys de la seua existència, amb un total de 18 fotografies que reflectien diversos aspectes del MCM.

El Museu de Ceràmica de Manises, inaugurat el 26 de novembre 1967, compta amb una col·lecció monogràfica de ceràmica formada per més de 5.000 peces que representen una visió panoràmica de la producció de ceràmica a Manises, des del segle XIV fins a lʼactualitat, i de peces dʼart realitzades per autors diversos països. El museu també disposa dʼuna biblioteca especialitzada en ceràmica amb més de 3.000 volums i una secció audiovisual.

Lʼexposició dedicada al 50é aniversari del Museu de Ceràmica de Manises es va mantindre en el vestíbul de lʼHospital durant aproximadament 3 mesos, coincidint amb el XI Congrés de Medicina Intensiva de la Comunitat Valenciana.

Mostra els detalls

Inici:
1 gener 2018
Finalització:
31 desembre 2018