Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Exposició d’artesans participants en la Festa de la Ceràmica

12 juliol 2019 - 30 agost 2019

Una de les activitats que tenen més bona acollida entre el públic, tant amateur com professional, és aquesta exposició, on es pot apreciar una gran mostra de ceràmica artesanal i on es combinen a la perfecció diferents autors, estils i tècniques.

L’exposició se situa a la sala d’exposicions MUMAF, on s’està des de mitjan juliol fins a final d’agost. La participació va oscil·lant en cada edició, però sempre és alta, amb una trentena d’artesans, no només locals sinó també nacionals i internacionals, que ens mostren els seus treballs artesanals fets amb molta cura i dedicació.

Una part destacada de l’exposició és la que es reserva als treballs elaborats per l’artesà o l’artesana homenatjat en l’edició de la Festa de la Ceràmica de l’any corresponent.

En aquest apartat es mostren les peces destacades de la trajectòria de l’homenatjat, entres les quals destaca la tècnica ceràmica que més el caracteritza.

Per a aquesta activitat s’elabora un fullet amb les dades de tots els participants, on els artesans homenatjats tenen un espai especial. Aquest fullet també serveix com a mitjà de promoció, ja que està disponible tant a la sala d’exposicions MUMAF com a l’Oficina de Turisme.

Mostra els detalls

Inici:
12 juliol 2019
Finalització:
30 agost 2019