Manises participarà en Dies Europeus de l’Artesania, Hola Ceràmica! i Fira de les Comarques

Durant aquesta setmana serem presents en diferents jornades de gran rellevància en el sector ceràmic. Del 27 de març al 2 d’abril serem presents en Dies Europeus de l’Artesania, el 31 de març, 1 i 2 d’abril en Fira de les Comarques i ‘¡Hola Ceràmica!’

Un any després de ser nomenats Ciutat Creativa de la UNESCO en la modalitat d’Artesania i Arts Populars, continuem apostant per una participació activa en esdeveniments que promouen i fomenten la ceràmica artesanal.

Segons paraules del nostre regidor de Promoció de la Ceràmica, Xavier Morant “des de Manises apostem sempre per enaltir la nostra tradició més arrelada i revitalitzar el sector ceràmic, per tot això ens unim a les diferents campanyes en l’àmbit europeu que tindran lloc durant els pròxims dies”. Per part seua, el regidor de Turisme de l’Ajuntament de Manises, Àngel Mora, ha remarcat que “Fira de les Comarques és un aparador perfecte per a mostrar al món els nostres recursos turístics i com no, la nostra ceràmica”.

Esdeveniments

Dies Europeus de la Artesanía i ¡Hola Ceràmica!

Del 27 de març al 2 d’abril, serem presents en els Dies Europeus de l’Artesania, una oportunitat per a observar la diversitat de la creació artesana a Espanya.

D’altra banda, els dies 1 i 2 d’abril tindrà lloc ‘¡Hola Ceràmica!’. Una activitat de dinamització de la ceràmica que pretén donar a conéixer a un públic més ampli la ceràmica a través de diverses jornades de visites tant a l’Associació Valenciana de Ceràmica com al nostre Museu de Ceràmica. L’activitat està promoguda per l’Associació Espanyola de Ciutats de la Ceràmica (AeCC). Altres països amb associacions nacionals de ciutats de la Ceràmica com Itàlia i Portugal coincideixen en la celebració d’aquests esdeveniments.

Amb motiu dels Dies Europeus i de ‘¡Hola Ceràmica!’, hem organitzat activitats gratuïtes amb l’objectiu d’acostar a visitants i interessats de totes les edats a l’esfera de la creació artesanal.

El 27 de març l’Associació Valenciana de Ceràmica AVEC – Gremi, realitzarà a les 10.30 hores un taller de decoració de taulell amb la tècnica del socarrat, i a les 12.00 hores una visita al taller, exposició i botiga.

Així mateix, els dies 31 de març i 1 d’abril, el Museu de Ceràmica de Manises realitzarà un recorregut guiat gratuït a les 10:30h. Per a assistir s’haurà de confirmar assistència en turismo@manises.es.

Amb motiu de la celebració dels Dies Europeus de l’Artesania i Hola Ceràmica!, des de les xarxes socials de Manises City of Ceramics s’ha llançat un sorteig en el qual els premiats guanyaren un taller ceràmic a Aliar-te Ceràmica i un pack de peces ceràmiques artesanals. Un sorteig que estarà actiu per a la seua participació fins al dilluns 3 d’abril.

Fira de les Comarques

Els dies 31 de març, 1 i 2 el nostre Ajuntament participarà en la Fira de les Comarques, que organitza la Diputació de València en la Plaça de Bous de la ciutat del Túria. L’objectiu de la nostra participació és la promoció de la nostra ciutat, de la nostra història, patrimoni i tradició ceràmica.

Es tracta d’una de les fires turístiques més importants de la Comunitat Valenciana, on serà present tota l’oferta turística de les comarques i municipis de la província de València. L’objectiu de la fira és promocionar els productes turístics dels municipis de l’interior de la província de València.

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.