Dies Europeus de l’Artesania

Els Dies Europeus de l’Artesania se celebraran del 6 a l’11 d’abril simultàniament a diversos països. Aquest esdeveniment tracta d’acostar al públic els secrets millor guardats dels oficis artesans.

Aquesta iniciativa l’impulsa a Espanya l’Escola d’Organització Industrial (EOI) −fundació pública i primera Escola de Negocis d’Espanya− dins l’àrea de promoció de l’artesania, així com Ofici i Art, Organització dels Artesans d’Espanya.

Els Dies Europeus de l’Artesania cobren popularitat en cada nova edició, tant entre els artesans com entre el públic general.

I, encara que l’edició de 2020 va quedar suspesa per mesures sanitàries, en aquesta edició les activitats estan adaptades a les noves circumstàncies.

Per a aquesta edició, s’han organitzat més de 250 activitats gratuïtes presencials i virtuals per a tots els públics.

Manises també se sumarà a aquesta celebració de la mà d’artesans i associacions.

Pepe Royo, ANPEC, Encisar-te, Arturo Mora, Maribel Martínez, Aliarte, Drac Ceramic Manises i Porcelanas Mercedes pujaran els seus vídeos o faran directes en Instagram perquè els seguidors gaudisquen de les seues creacions.

En la inauguració també estarà present el ceramista maniser Juan Carlos Iñesta, de Domanises.

Juan Carlos Iñesta i la cantant Neus Ferri presentaran en exclusiva el segon videoclip del projecte Crafts & Music, una iniciativa audiovisual que posa en relleu la connexió entre la música independent i l’artesania d’Espanya.

 

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.