Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Betlem ceràmic artesanal

17 desembre 2020

El 17 de desembre de 2020, i després de molts mesos de treball, l’artista Antonio Cordero Herrera va donar a l’Ajuntament de Manises un betlem artesanal ceràmic i es va fer l’acte de presentació oficial.

L’artista ceràmic Antonio Cordero Herrera ha elaborat, en exclusiva per a la ciutat de Manises, un betlem ceràmic artesanal en el qual podem trobar totes les escenes pròpies d’un betlem tradicional, com són l’Anunciació, els Reis Mags, els pastors adorant el xiquet i el portal de Betlem, entre d’altres.

Antonio Cordero ha necessitat diversos mesos de treball, durant els quals ha esculpit, cuit i pintat de manera artesana cada una de les quaranta-quatre peces que componen el betlem.

El muntatge del betlem comporta un treball minuciós, ja que cada peça, per la seua extrema fragilitat, s’embala de manera individual per a evitar que es produïsquen trencaments. Per al muntatge s’ha de llevar l’embalatge de cada peça i anar muntant cada escena amb molta cura.

D’aquesta manera, amb la donació d’Antonio Cordero, la ciutat de Manises podrà exposar cada Nadal un betlem ceràmic que fins ara no tenia i que de segur que agradarà a tot aquell que s’hi acoste per contemplar-lo.

Mostra els detalls

Data:
17 desembre 2020